Sofia24.bg ще ви разкаже днес за най-добрия имуностимулатор. Това е истинско

...
Sofia24.bg ще ви разкаже днес за най-добрия имуностимулатор. Това е истинско
Коментари Харесай

Това е не туршия, а уникален имуностимулатор

Sofia24.bg  ще ви опише през днешния ден за най-хубавия имуностимулатор. Това е същинско лекарство и приготвянето му не лишава доста време. Това не е туршия, това е лекарство! Много труд, лишава два-три часа, само че си заслужава. Това е най-хубавият имуностимулатор. Ще споделя рецептата, тъй като най-важното е да сме здрави!

И по този начин, артикули: 2 кг лимони, 2 кг. Джинджифил, 2 кг големи пет годишни стръка /лист/ от алое, 2 буркана мед. От това количество излезе 20 буркана! Който желае по-малки количества ги контролирате да са идентични и това е.

Начин на подготвяне: джинджифилът го белите. /Не хвърляйте обелките на джинджира, сложете ги в кутия в хладилника и заран добавяйте в кафето или чая!/. Лимоните ги миете с кората доста добре! Аз ги трия с четка за зъби. Алоето - деликатно обрязвате бодлите по краищата и го измивате.

Важно: Алоето би трябвало да си го набавите авансово и да престои 10 дни в ледник повито във вестник и пликче. Пуска една черна вода. След тия 10 дни го употребявате в рецептата. Всичките артикули ги режете на по-дребно с цел да улесните смилането и ги пускате в мелачка за месо! В една огромна тенджера ги смесвате и наливате двата буркана мед. Разбърквате всичко доста добре с дървена лъжица, разливате в буркани, затваряте добре и ги слагате в хладилника. След 7-ия ден са подготвени за консумация - по една супена лъжица заран на гладно и вечер на гладно. Дръжте бурканите в ледник. Забравяте за аптеките и химията, която ни пробутват рекламите по малкия екран. Това е истината! Бъдете здрави!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР